Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart

Saattaisit pitää näistä
TARJOUKSET
Suosittuja tuotteita tarjoushinnoin!
Puuterikynttilä

Puuterikynttilä

Puuterikynttilä ei ole aivan tavallinen kynttilä. Se on uusi, innovatiivinen ja ainutlaatuinen kynttilä. Puuterikynttilä on valmistettu vahasta ja se on erittäin helppokäyttöinen. Hanki sopiva astia, kaada puuterijauhe astiaan, aseta kynttilän sydänlanka jauheeseen, sytytä ja nauti! Puuterikynttilä palaa tosi puhtaasti, eikä nokea ilmaa. Ilma kynttilän ympärillä on yhtä raikas, kuin ulkona, sillä sen palaessa ei synny haitallisia yhdisteitä. Se on todellakin niin hyvä!

                                                                                                        

Vapauta luovuutesi  puuterikynttilän kanssa, mikä tahansa palamaton materiaali sopii astiaksi! puuterikynttilän etuihin lukeutuu uusiokäyttö ja ympäristöystävällisyys. Sinun ei tarvitse enää pohtia, mitä tekisit käytetyllä kauniilla kynttiläastialla – täytä se uudelleen puuterilla ja nauti kauniista kynttilänvalosta. Anna luovuutesi lentää ja lisää viihtyvyyttä kynttilänvalolla. 

                               

KÄYTTÖ – se on todella yksinkertaista! Valitse sopiva palamattomasta materiaalista valmistettu ja vähintään 8cm halka sijalla oleva astia, vaha ei sula astiaan kiinni. Kaada puuterijauhe astiaan ja aseta kynttilän sydänlanka jauheeseen. Jätä kynttilän sydänlangan pää noin 1cm verran näkyviin. Sytytä ja nauti kynttilän valosta ja lämmöstä. Vivin puuterikynttilän pakkaus ei sovellu kynttilän polttamiseen!

KYNTTILÄN SAMMUTTAMINEN: Sammuta kynttilän liekki kynttilän sammuttimella. Puhallettaessa on oltava varovainen, jotta kynttilän puuterijauhe ei leviä ympäriinsä.

KYNTTILÄN UUDELLEEN KÄYTTÄMINEN: Kun kynttilän sydänlankaa on riittävästi tallella, sen voi sytyttää uudelleen aivan kuten tavanomaisen kynttilän. Yksi sydänlanka palaa noin ~8 tuntia. Kun kynttilän sydänlanka on palanut loppuun, täytä astia uudella puuterikynttilällä, laita siihen uusi sydänlanka ja sytytä palamaan.

 

Katso tuotteet

 

 

 

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.